W dzisiejszych czasach restauracje mają różne pomysły na wydawanie posiłków. Niektóre robią dania na bieżąco, a inne gotują większe ilości i wykorzystują termosy gastronomiczne. W nich dania nie tracą świeżości i są dalej ciepłe. To jest wygodne przede wszystkim dla kucharzy, który mogą przyjść rano i zrobić robotę, a potem iść do domu. Z czasem takie rozwiązanie mija się z celem. Niektóre produkty i potrawy nie smakują tak dobrze jak przygotowane na bieżąco. Ziemniaki też powinny być świeże. Termosy gastronomiczne świetnie sprawdzają się na różnego rodzaju imprezach. Tam zazwyczaj wszystko zjedzone jest w przeciągu kilku godzin. Zatem potrawy nie tracą nic na smaku. Są ciepłe przez dłuższy czas i ludzie mogą dokonać wyboru, kiedy chcą zrobić przerwę od tańca i rozpocząć konsumpcję. Każda firma cateringowa, która obsługuje duże przyjęcia musi zakupić tego rodzaju sprzęty. Od tego zależy przecież zadowolenie klientów, którzy potem mogą polecić usługi dalej. Poczta pantoflowa to najlepszy marketing.
Konkurencyjna woda do biura
Dotychczas wśród klientów firmowych największym zainteresowaniem cieszyła się woda Eden. Nasza firma oferuje konkurencyjną wodę źródlaną na bardzo atrakcyjnych warunkach. Przede wszystkim zachęcamy do kupna wysokiej jakości wody Żywiec -zarówno w butelkach, jak też z dystrybutorów. Woda Żywiec ma duż...